spiderbot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ayrıca itina ile adam dolandırırım dimi,-? mcgrady yusufun arkadası nollcak belkide o
bakın yeter ama sıkıldım. benim bir ilgim yok yusufla fln. herif tüydü netten kaçtı gitti. yada başka bi isimle dolandırmaya dewam edio belkide bilmiyorum ama bnm bi ilgim yok. mizah.net domain ini ben kullanıyordum. yusuf satın aldı sahibinden domainin . domain i kullanan ben oldum için bi süre muhattabım oldu. ama dolandırmasından vs beni bağlamaz. bi ilgim yok. sonrada gitti nereye gittiyse. yok baya zmndır nette.. emin olmadığın zmn , iftira atma.....
BurakH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
p3.0 512 ram sunucunuz varmış.Bu sunucudan fazla bir hayır gelmez serverınızda barınan siteler artığında!!!
şuan fazla site barındırmayı düşünmüyorum zaten. aylık gideri karşıladığı sürece fgazlasını satmayı düşünmüyorum. önümüzdeki yaz xeon bi sunucudan iyi bi atılım yapıcam inş. ayrıca bunun gibi makinaya sahip olup bazı kişiler gibi yüksek makinam olduğu şeklinde yalan söylemektense doğruyu söylerim. az müşt. im olur belki ama en azından güven olur. güvenin önce dürüstlükle sağlandığına inanırım..
saygılar.