excexc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar ağzınız değil eliniz konuşsun. Burada sizden eleştiri istemedik. Size eleştiri yapında demedik Size böyle bir hakta vermedik.

Satılık Script var ve her türlü script yazılır dedik. Ayrıca Bir scriptin kısa veya uzun sürmesi değildir önemli olan Scriptin kaliteli ve sağlam olmasıdır.

Bunu anlayacak zekaya sahip değilseniz, Size Diyecek Lafımız Yok!

Lütfen Script almak yada yazdırmak isteyenler iletişim kursun. Yorumlarınızı kendinize saklayın. Sizden yorum isteyen olmadı.

Saygılar...

Hata bende burda sizin yazdıklarınıza cevap veriyorum...
Sana küfür ederdim ama etmicem çünkü banlanırım.

Neyse konuya dönelin ağanın yerimi la burası.Neymiş bizden eleştri istememiş.Şunu bilki r10 da açılan ve kitli olmayan her konuya herkes kurallar dahilinde herşeyi yazma hakkına sahiptirler.

Nasılki Senin VİPUSER denen arkadaşın seni burda övüyor uzman olarak lanse ediyor insanlarda sana sen benim şeyimin uzmanısın diye bilme hakkına sahiptirler.

Ayrıca çoğul konuşmalar yapmışsın.Lafımız yok filan.Kaç kişisiniz merak ettim.Hayır bir kişiyle böyleyken çok kişiyle nasıldır merak ettim .

Son yazdığında zaten hatanı anlamış ve burda bize cevap vermemen gerektiğini DEFOLUP gitmen gerektiğini anlamışsın.

O Yüzden kısa kesiyorum

iyi geceler.