Bu değiştirdiğim bilmem kaçıncı sunucu ama profesyonellikten yoksun kişilerle çalıştım demek ki aptalca tekliflerde bulundular.
Kimisi hitiniz yüksek hiti kesin biraz kimisi çok saldırı alıyorsunuz diye şakkadanak fişi çekebiliyorlar.Ne aldıysam olmadı olmadı.Tekil hit de pek bişey değil 15.000 e yakın.Saldırı her yer alır, aç botneti belediye sitesi de alır.Bu benim sorunum mu?
Öncelikle gittiğim yerlerde "bakın saldırı yiyebiliriz" diyorum gelen cevap : "sorun değil ddos korumamız var biz profesyoneliz 'gülücük'"
Ertesi günler sorduğumda sunucu neden bu kadar resetleniyor?Sizden kaynaklanıyor efendim TR'de sunucu alıyorsanız katlanacaksınız bw sıkıntısı var diye cevap alıyorum.Iyı peki ben sunucu kiralamışım kiralarken yok şöyle yok böyle parayı aldıktan sonra sorunlar dökülmeye başlıyor.Yahu kişiliksiz insan, o zaman ben bu işi yapamıyorum de baştan alma alamam de şu olursa bunu yaparım de.Yani satış yaptın mı yaptım iyi güzel.
Kısacası Bana işini adam gibi yapan TR veya yakın bir yerde SUNUCU kiralayabileceğim kişi veya kurumlar lazım.Yapamayacağı işin altına kimse girmesin.