netteki sitelerimin büyük çogunluğu onlarda.... com.tr domain, php ve asp.net sitelerim...

Söyle anlatıyım;

Fatura konusunda hiçbir sorun yok 2 dolarlık update bile yapsan adına kesilmiş faturayı 1 hafta içinde adresinize yolluyorlar... (com.tr domain bile aldım muhasebeye geçtim herhangi bi sorun yok... yani 100% yasal çalışıyorlar)

Teknik destek konusunda sanırım Türkiye'de onlar kadar hoşgörülü bir şirket daha yok... Günde 10 sefer bile soru sordugum zamanlar oldu, her seferinde şaşırtıcı olarak çok sakin bir şekilde yardımcı oldular (Hele sinan bey bence bu sektörde bir numara (teknik destekteki sabırı açısıdan)

Mesai saatlerinde site üzerinden anlık mesajlaşma ile mesai saatleri dışında ticket yöntemi ile 24 saat teknik destek var. Gece 2 de yolladım bi sefer 15 dk ye cevap geldi...

Hatta ilk zamanlarda serverlar istanbul'daydı sanırım kiralıktı... Ama 3-4 ay önce kendi yerlerine aldılar hatta webcam bile war datacenter larında...

Hmm sanırım tek kötü yanı diyebileceğim şey... Bi ara uptime sıkıntısı yaşıyordum... Siteye bi giriyom site açılmıyo falan... Ama sanırım serverları taşırdıkları döneme denk geldi...

Bide beleş domain ve ucuz host demişmiydim

Yani bence gönül rahatlıgı ile çalışabilirsin....