şu başlıkta (https://www.r10.net/para-kazanma-pay-...ortakligi.html) şöyle birşey yazmıştım bekli faydası olur :

freefreshfish adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar sadece kendi tarafınızdan bakıyorsunuz gibime geliyor. kurum tarafından bakarsanız hergün yığınla işveren, işçi, işortağı başvurusu var. onay bekleyen sadece işortağı değil işveren'lerde var. illaki tüm başvurulara bakılıyor. tabiki bir sıra takip edilerek yapıldığından sıranın size gelmesi, sitenin incelenmesi, uygun görülmesi vs. vakit alıyor-dur-. başvuran olarak tek işlem yapıp "hadi" diye bekliyorsunuz sadece. bence argonik'e biraz süre tanıyın derim.

ayrıca sizler yurtdışında bir sürü yere başvurup, o kadar süre bekleyip belki cevap bile alamayıp, belki alıp sistemi kullanıp sorgusuz sualsiz atılan webmsater'lar olarak bunu çok iyi bilmeniz lazım. bende az çok bunları kullandığımdan bu yurtdışı sistemlerin (tabiri caizse) bizlere nasıl "köpek" çektiklerini iyi biliyorum. çoğu zaman cevap bile alamazsınız bilirsiniz.

argonik.com'a güvenenler ve hile hurda yapmadan sabredenler tıkır tıkır kazanıyor bilen bilir. siteniz uygunsa illa ki kabul görecektir. uygun olmayanlara "uygun değil" maili attıktan sonra başlayan yazışmalar içinden çıkılmaz hale geldiğinden (niye uygun değil, nesi uygun değil izahları ve ikna etme çabaları) argonik.com yöneticilerini bezdirdiğini biliyorum sadece. birazda o taraftan bakmaya çalışın lütfen.

bu arada bana mesaj atan arkadaşlara bi not: ben sadece argonik.com'un webmaster'ıyım. hata filan varsa hemen el atarım ama bu tip yönetimsel olaylara karışamam. kodcu adam ne anlar onaydan, ticaretten, vesaireden.

hepinize bol kazançlar, iyi çalışmalar

argonik.com webmaster