adsense den ne kadar kazanıyor bana bir ekran görüntüsü yollayabilirmisin
adsense den pek fazla değil ufak miktarlar 19$ olmuş 2 oldu sanırım bir artıyor bi eksiliyor anlamadım walla ben adsense nin işinden 30$ dı düşmüş yine aslında pek umursamıyorum adsenseyi çünkü ondan gelecek miktar çok sallamaca oluyor tatilbilgileri ziyaretçileri
Tatil Bilgileri İstatistik buradan hitlerine bakarsanız arama terimlerinin bir kısmına göreceksiniz tatil bilgisi almak isteyen kullanıcılar yani kazayla film diye aratıp tatil sitesine gelen kullanıcılar değil onun içindir ki tatilbilgileri.com daki bütün haberler yeterince okunmuş ve iyi seviyede bir izlenimi var buda bir turizm firması için ideal bir durumdur.
Tatil Bilgileri - Destekleyen Firmalar destekleyenler bölümüne bakarsanız göreceksiniz tıklanma potansiyellerini yani izleyici kitlesi herzaman hazır durumda olan bir site ve işleyen bir sitedir.
İyi bir çalışma yaparsanız eğer üzerinde google reklamı verin ilk ay 2. ay ise reklam gelirlerini toplamaya başlayın stratejisi çizilmiş bir sistem devir ediyorum daha yeni başlayan bir sistem değil
Arkadaşlar fiyatlarınızı verirken düşünerek vermeniz rica olunur.