500$ olarak bir fiyat belirlendiğini belirttim.
Siteye girdiyseniz ana sayfada da göreceksiniz.
Ayrıca yenir alan adı fiyat 18 ytl hosting olarak 50 ytl 1024 mb yani 1 gb web alanı var
hadi hosting parasını geçtik orada bir bilgi çalışması yapılmış durumda alan adının fiyatını belirleyen kolay söylenmesinin ve akılda kalıcılığının yanı sıra emeğe 11 ytl mi vermek istiyorsunuz.
Tek bir söz söylüyorum bunun için size bu tarzda alınabilecek 20$ a site varsa eğer ki ben anında eft sini gönderecem alan adı alacağıma direk siteyi alırım dimi.
Saygılarımı sunuyorum ve tekliflerini verirken siteyi inceleyip çalışmalara dikkatlice baktıktan sonra cevaplarınızı verin 1.5 aydır güncellenmedi site ben tek reklamından 150$ alıyorum. Sitenin hiti olmadığı zamanda aldığım reklamı hala tutuyorum sitede sağ tarafda görebilirsiniz. Apex Tour reklamını
her turizm firmasının rahatlıkla elini cebine sokup 100$ lık 1 sene yatırım yapabileceğini düşünebilirseniz ki hit istiyorsanız tek bir aldığınız reklam ücreti karşılığında google reklamı verin çalışmanıza başlayın
Tatil Bilgileri / Reklam Bannerları
reklam alanlarının fikir ve şablonuna bile yetmez o sizin teklif ettiğiniz kusura bakmayın ama demiş olduğumuz gibi eğer bulduğunuz yada elinizde bir site varsa bu şekilde herşeyi hazırlanmış reklam yerlerinin fiyatlandırılması bile yapılmış talipli olduğumuzu söyleyebilirim hatta ben 30$ vereyim