TReX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdi yolda yürüyorsun ve bir hatun sana atlayıp sarılıyor.Ne düşünürsün o sırada?Bu türkün düşüncesi,yabancının düşüncesi gibi bir ayrım yapmak mümkün değil,bu genel olarak erkek düşüncesi.Bazıları aman avrupalı olalım,onlar gibi düşünelim,onlar gibi yiyelim,içelim moduna kendini zorla sokmaya çalışıyor.Arkadaşlar bu kadar kasmayın şu an o bahsettiğiniz insanları sizin üstünüzde görüyorsunuz,çok ahlaklı,çok zeki çok insancıl,biz niye öyle değiliz diyorsunuz.Bence başkalarının kafa yapısını değiştirmektense ilk önce kendinize gelin.
Yaniliyorsun, yuruyorsun yolda sonra bir hatun gelip sarildigi icin yanlis dusunmek zorunda degiliz, dusunun, ornek diyelimki elimde pankart var, ustunde saril bana yazarsa yada onun gibi birsey, ve bir hatun gelip sarilirsa, erkekler ne dusunur, "bu kiz verecek abi" diye dusunur degilmi? Cok on yargi var, ve bu avrupali meselesi degil, erkeklik meseleside degil, bu mesele nedir ben size soyleyim, mesela bazi kisilerin cinsellik baska birsey dusunmedigi ve resmen nasil desem, yani boyle diyim, cinsellik ask'la yapilan birseydir, sen yolda gordugun kizi icinden dersin iste yok buna cok fena cakilir fln diye... Ama boyle olmamasi gerek iste, yani cinsellik okadar buyuk birsey degil, cinsellik nedirki, 15 dakkalik zefk, nedir yani. Cinsellik hicbirsey ama bazi kisiler, daha dogrusu cogu insanlar, yani dunyanin her ucundan bahsediyorum, boyle dusunmuyorlar, akli fikri sadece orda. Bence insanlara daha fazla saygi gosterelim, belki birisi bir kiz gelip sana sarilabilir, ama boyle sacma dusunceler dusunmemeliyiz.