Öyle veya böyle kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok..
eğer hakkınız yendiyse bunu doğru şekilde arayacaksınız..Hakarete başvurduğunuz anda bir farkınız kalmaz.
Aynen öyle
Çok fazlada konuşmak istemiyorum bu konuda Hani avukatlık yapmak bize düşmez.
Ancak insan ister istemez kişisel yorumunu ortaya koymak zorunda kalıyor.
Batıservere özellikle diyeceğim Burası r10 Burda İnsanların Enayi Değil.Özellikle CÜMLE KURARKEN ''biz'' asla deme burda.Burda sen tüm üyeleri genelleyerek onlarında gücünü arkana alarak cevap yazma hakkına sahip değilsin.
BU 1
2.CİSİ
https://www.r10.net/reseller-hosting/...tml#post294204
şu yorumumu bi ara oku mümnkün mertebe cevap yazmamaya özen göster altından kalkamazsın.
3.cüsü Datafirm'in yerınde olsam yapılanların aynısını yapardım
Ortada bir dolandırıcılık durumu yok Ortada bir delil yokken insanları dolandırıcılık diye suçlayan bu Forumun kıtlenmesini ve bu suçlamaları yapan şahısların forumdan uzaklaştırılmasını talep ediyorum
Hadi şimdi iyi geceler.
Edit: Ayrıca Datafirm'e önerim Bundan sonra müşteri seçerken daha özenli davranmalı vede telefon kayıtlarını tutmalı böylece sizi tehdit edenleri rahatlıkla dava edebilirsiniz.
Bugün burda sizi ben ve bazı arakdaşların savunmuş olması sizin bundan sonrada haksız bir iş yada kalitesiz bir hizmet vermeyecegınız anlamına gelmez.Çalışma şekli ve hizmetlerinizi yada tum musterılerınız ıle olan dıyalglarınızı bılmedıgım için Şirketiniz hakkında yorum yapma luksune sahıp degılım ben burda sadece yaşanan bu 2 olay ustunde kendımce yorum yazdım.Müşterilerinizle ayrılırkende yani sözleşme feshi yada çalışmayı keserkende bu tür forumlara girip sizin arkanızdan konuşacaklarını ve size imaj kaybı yaratıcaklarınıda goz onunde bulundurup mumkun mertebe ILIMLI AYRILMANIZ tavsiye edilir.(Her zaman ben yada benim gibi bu tür konulara cvp yazacak insanlar çıkmayabilir)
İyi geceler.