Başka bir webmaster forumunda bu konuyu açtım ve her telden bir ses çıktığını gördüm neymiş herkes DakikHost'u kötülerken neden bura ile çalışıyormuşuz neymiş bunu haketmişiz ben DakikHost ile çalışmaya başladığımda WebMaster forumlarına DakikHost nasıl? deseniz Süper,Kesinlikle tavsiye ederim,kaliteli bir firma v.b Herkes böle derdi Şimdi kalkıp birisi herkes DakikHost'u kötülerken neden ora ile çalıştınız demesin Bu olaylar başlayalı DakikHost kötülenmeye başlayalı fazla olmadı DakikHost Türkiye'nin Lider hosting firmalarından biri idi bu olaylar olana kadar yani demek istediğim kimse kalkıp herkes kötülerken neden onunla çalıştınız hakettiniz falan demesin

Ama şunuda ekliyeyim şu saatten sonra DakikHost ile çalışmaya devam edenler için bu söz haklı bir sözdür DakikHost Türkiye'de artık bitmiştir...Sorun sadece Almanya'da olsa iyi Amerika lokasyonlu porsche adlı makineki sitelerime dün ulaşamıyordum sonradan serverdan hesabımın silindiğini öğrendim Sebeb: Bilinmiyor Ne ise şimdi yedeklerimi almaya çalışıyorum yedeklerimi aldıktan sonra DakikHost ile ilişkim bitiyor zaten..

Daha fazla lafa gerek yok bu olaylardan sonra DakikHost ancak 3-5 Acemiye Host satabilir buda demek oluyor ki DakikHost Sektördeki ömrünü tamamladı...