Yurt disinda yasiyorum, hayatimda turk okuluna gitmedim, turkcem tamamen gazetelerden, netten televizyondan falan ogrendim, kardes benim turkcem bile daha iyi ya.
Alıntı
BEYLER VE BAYANLAR BİZ 1 HAFTA ÖNCE HOSTİNG İŞİNE ADIMIZI ATTIK VE GAYET ÇOK HIRSLIYIZ BU İŞTE BAŞARILI OLMAK İSTİYORUZ SAUN Kİ SİTEMİZ
Kanka Team Hosting AMA SAUN SUNUCUMUZ ISMARLANDI ÖZELİKLERİ XEON 3.0 160 GB HDD 1 GB REM (RAM YÜKSELECEK)LUNİX CPANEL 2 HAFTA SONRA WİN SERVER DA ALACAĞIZ BU İŞE 2 KİŞİ BAŞLADIK FAKAT 2 ORTAK DAHA İSTİYOZ PARADAN DAHA ÖNEMLİSİ BU İŞTEN ANLIYAN VE BU İŞİ YAPMAK İSTEYENLE ÇALIŞMAK İSTİYORUZ MSN ADRESİ
satis@kankateam.net EYER YANLIŞ Bİ CÜMLE KULANDIYSAM ÖZÜR DİLERİM
Bide neyin ne oldugunu bile bilmiyor.
1 GB REM (RAM YÜKSELECEK)LUNİX CPANEL
REM degil, RAM.
Lunix degil, Linux
2 KİŞİ BAŞLADIK FAKAT 2 ORTAK DAHA İSTİYOZ
4 ortak olup nekadar para cikartmayi dusunuyorlar bunlar tek sunucudan, 4 kisi bir sunucu ustune calismaya deymez. 3/4 tane sunucun olsa hadi neyse derim ama tek sunucu, saka gibi ya.
Bakin birsey soylemek istiyorum buranin sahibi herkimse (yani kankiteam sitesinin sahibine bu mesajim) bak arkadasim kac yasindasin bilmiyorum, nasil bir dusunceyle bu ise girmek istedin onuda anlamiyorum, ama sana tavsiyem bu.... gercekten bu isin icine gireceksen, ozaman sunucunu bileceksin, musterin sana soru sordugunda yanitlayabilmelisin, ya hic olmazsa sunucuyu bir ay kirala, kucala iyiyce r10'da server administration bolumu var, ordanda birseyler ogrenmis olursun, bide isinde son derece ciddi olmalisin, sonucta baska insanlarin sitesi senin serverinda bariniyor olacaksa, sen o kisinin ekmek teknesiyle oynamis olabilirsin en ufacik hatada... bu nedenle isinde gercekci ve ciddi olamiyacak kisiler bu isin icine girmesin, bu isten anlamiyorsan, bu isin icine elini atmiyacaksin, bukadar basit.