Crash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Shawshank Redemption (Gerçek Hikayedir)
2. Akıl Oyunları
3. Esaretin bedeli
4. Forestgump
5. FightClub
6. Testerere
7. Baba Serisi
8. Piyanist
9 . Pi (Orjinal 1951 yapımı olan)
10 The Leon Professional

Hocam bi karışıklık yapmışsın sanırım. 1 ve 3 numaralı filmler zaten aynı filmler değil mi?

Akademi tarafından gelmiş geçmiş en büyük haksızlık olarak gösterilir hala bu filmin Oscar almamış olması... Filmi izledikten sonra öğrenmiştim hikayenin Stephen King'e ait olduğunu. 2 ay kitabını aramıştım ancak öyle bir kitap yok, daha doğrusu 4-5 kısa hikayesinin toplandığı bir kitap vardı onun içindeydi bu hikayede... İnsan Stephen King deyince korku bekliyor ama filmin bırak korkuyu gerilimle bile alakası yok yani.. Süper bir film!

Bu arada, Makinist çok başarılı çok güzel bir filmdir. Ancak kusura bakmayın ama fight club ile aynı sıklette olamları bile imkansızdır. Fight Club şimdiden dünya sinema tarihindeki yerini almıştır ve 50 sene sonra torunlarınızın bile izleyeceği bir film olmuştur. Tıpkı Kelebek, Alcadraz Kuşçusu, Godfather vs. gibi...

Leet,

Yazdığın filmlerin hepsi benim de çok sevdiğim filmler, Donny Darko için bende aynı şeyleri düşünüyorum. Eğer o filmi o kadar tuttuysan benim listemde yer alan ve yine David Lynch'e ait 2 film daha var. Onlara da bak mutlaka..

Ayrıca, "Pİ" gibi bir filmi yazdığını göre sende benim gibi kayışı kopartma aşamasına gelmişsin.. Aman dikkat