size konuşma hakkı verilmeden direk "*********** damgası" yapıştırsa birisi. peki bu konuşmaları siz yapmış farzedin, ne yapardınız ?
eXtreme, dediğin gibi sanırım yaşı ufak ve tecrübesiz ama bunlar bile hakaret içerici sözleri bana söylemesine hak tanımaz. (+10)
baris333, sen konuşmaları(logları) iyi okumamışsın sanırım. iyice oku ondan sonra cvp yazacaksan yaz arkadaşım, adam bana *********** diyorsa ben ona istediğimi söylerim..
D A X, domain sattığım kişilere extra'dan transfer parası verdirmemek için her domainimi ayrı accountta açarım, satarken de kullanıcı adı ve şifreyi veririm ama kişi illa transfer etmek istiyorsa ayrı itiraz etmem transfer ücretini öder yapar transferi. Şunu unutmayalım 30 40ytlye domain alınıyor alan kişi kendisini bu duruma göre hazırladığı için işin içine transfer girince +transfer ücreti biniyor bu fiyatın üstüne yani ben burda masrafı azaltmak için login pass veriyorum. Neden login pass verilmezmişki ben şuana kadar öyle sattım ve müşterilerime login pass'ı neden verdiğimi açıkladım hepside gayet hoş karşıladılar üstüne üstlük güzel bir düşünce diye karşılık aldım. Sen daha iyisini biliyorsan öyle sat