Alıntı
Kaledesign arkadaşım biraz mantıklı ol ve öyle herkezi karalamaya gitme daha server nedir bilmeden vps alıyorsunuz direk. kullanamıyorsunuz sonra suçu aldığınız yere atıyorsunuz. Keşke Reseller ile başlasaydında için rahat olsaydı.
ben mantıklıyım arkadaşım ben bu alemde işini sahtekarca yapan adamlara sahtekar diye yüzüne derim dedimde server nedir biliyoruz vps de nedir biliyoruz bunu senden ögrenecek değiliz birde vps alıyosunuz kullanamıyosunuz diyosunuz elime geçse de kullanamasam yine iyi hiç geçmedi bu konuda haklısın eğer elime geçse de kullanamadıysam suç bende ama elime hiçbir bilgi geçmedi geçseydi zaten buraya neden hakkımı aramaya geleyimki buraya yazsaydım bile siz yalan söylüyo sanacaktınız diycektiniz serveri boz et sonra dolandırıldık de diye elime geçmeyen bişeyi nasıl bozabilirim sizce bu mantıklımı her neyse herkez biliyor datafirm.net in ne olduğunu ben alırken hostbuldaki yorumları göz önünde bulundurmadan aldım bunu msn de adamlara defalarca söyledim ama keşke yorumlara inansaydım