kemal abi walla gülecem neden dersen verdiğin vps elimi atmadan bozuldu
website title tag e taşımak için söyledim tamam dedi bi baktım server gitti hadi vps yi aldım varsayalım aradan kaç gün geçti 1 vps bozulunca yenisi kurulur öyle adam ekilmeyle bu iş yürümez hakkınızda bir karalama çıktımı hemen paso yalanları basıyosunuz bravo size almadığım bir vps için nasıl aldı ve bozdu diyorsunuz anlayamıyorum
tufansen@msn.com isteyen eklesin sorsun siz dediniz vps ayarladık tamamtufan abiye o arada dedim abi nihayet açabildiler adamlar eline yüzüne bulaştırmasa bari dedim ümit abi beni msn den engelledi elime geçen bişey olsa neyse ya tamam diycem de elimde bir şey yok ayrıca kemal abi ben sizden alışveriş yaparken
www.hostbul.net/datafirm.net yorumlarını okudum ve alışveriş yaptım belki karalama yapıyolardır diye inanmamıştım ama teşekkür ederim bana veremediğiniz vps için de ayrıca arkadaşlar bişey daha diycem ümit abiyi telde aradığımda sırf şehir kodu 0318 (kırıkkale kodu) olduğundan açmıyordu kemal abiye diyodum açıyodu benim aklıma gelen telefonu yanında değil sorusuydu ama siteye yazmışsınız 7X24 telefon nerde o zaman telefon desteğiniz bu arada öteki tarafta bu yazdığınız saçma sapan yalanları nasıl kurtarıcaksınız anlamış değilim