arkadaşlar kaledesign.net ismini duymuşsunuzdur bizim kullandığımız sunucu vps sunucuydu bu vps yi www.bilisimserv.com dan almıştım iyi güzel işliyordu iyi derken nazar değdi herhalde vps taşımaya karar verdim datafirm.net denen firmadan vps kiralıycaktım adama önceden paranın yarısını yolladım sonra ise yarısını ümüt bey açacaz dedi tamam akşam bekliyoruz açmadı diğer gün oldu açmadı birgün daha sabrettim msn de falan yoklar aradım ümit beyi uzun uzun çaldırmadan sonra zor açabildi telefonu dediği laf ya sunucuyu ayarladım fakat kaldırmadı dedi yapar yarı teslim dedim ok dedi satışlarımı durdurmuştum bu arada neden derseniz o kadar sitenin günahını çekemem sonra adamı arıyorum arıyorum sallamıyor 3 4 gün piyasada yok abi geri ödeme istiyorum dedim sana para mara yok dedi abi yolla dedim açacaksan açmayacaksan günahı sende dedim adam yollamıyorum dedi msn de datafirm ortaklarından kemal abiyle konuşuyorum dediği laf adamı kızdırmışsın açmaz dedi sonra ümit geldi engeli kaldırdı adam gibi konuşmasını ögren dedi açacam ama dedi diğer ay kendine yeni sunucu ara dedi tamam dedik paramız boşa gitmesin bu kez pazartesi açacaz dediler yine tık yok p tesi gecesi kemal abiye msn de dedim abi gece 3:00 a kadar msn deyim o da dedi tamam diye %1000000 sunucu açılacak dedi gece saat 1:00 ve 1:30 arası kemal abi kayboldu neden gitti dersek windows sunucu ilgi alanı değil linux sunucuya bakıyor adam açamadı ne yapsın kemal abiye diyororum açmadınız bari parayı yollayın o da diyor 1 ay içinde yollarız paranızı benim bildiğim geri ödeme alınan hizmet içindir alınmayan hizmet için değil yorumları size bırakıyorum

ayrıca benim başıma geldi giden para olsun sorun değil ama bu firmada insanlık derecesi %0 adamlara insanca davranmıyorlar beni dolandırdıkları için gerekli yerlere suç duyurusunda bulunucam zaten siz siz olun bu firmadan uzak durun