Benim kendi fikrim şu, oyun siteleri ama online java oyunlar degil.
millet artık tavla okey king oynamaktan sıkıldı.çoluk çocuk oyunu flash zımbırtılarıda iş yapmaz.
www.ogame.com.tr bu gördügüm en saglam proje.Ben kendimden biliyorum günde hiç bir siteye bu kadar çok girmiyorum.kendi sitelerim dahil google dan bile çok girmeye başladım son 2 ayda. (ilk kez 2 ay önce tanıştımda ).
eskiden ilk msn messengerı açardım bilgisayara oturunca sonra google a girerdim.şimdi ilk yaptıgım şey ulaann bana saldırdılarmı acaba diye ogame e girmek oluyor.Sonra baktım olacak gibi degil imparatorluk menüsü için, gidip paralı üyelik bile aldım.ömrü hayatımda ilk kez bir siteye para ile üye oldum.Cep telefonumun alarmını kuruyorum gece yarısı 04:00 gibi uyanıp düşmanlarıma saldırı filolarımı gönderip tekrar uyuyorum.Acayip bagımlılık ve hırs yapıyor.Kendi yakın arkadaşlarım, benim paralı üyelik menüsünü görünce onlarda para ile üye olmuşlar.Kendi arkadaş çevremde 26 kişi oynuyor hergün.Bizden görenlerde oynamaya başlıyor.Bu işin sonu nereye varacak bilmiyorum.Tek biz degil tüm dünyada acayip hızlı bir çıkış yakaladılar.
Oyunun en büyük avantajı, oynayan kişilerin kalitesi yüksek.yani ne istedigini bilmeyen abaza grubu falan yok sitede.Bankacı arkadaşlarım oynuyor.Finans sektöründekiler, mühendis arkadaş grubum oynuyor, üniversitedeki akademik kadrodaki arkadaşlarım oynuyor.
Oynamak için tek şart bir browserınızın olması.Bilgisayarınızın eski yada yeni olması önemli degil, kurulum falanda gerekmediğinden herkez rahatlıkla heryerde oynayabiliyor.
http://www.tempodergisi.com.tr/life_style/08465/
eger yeterli mysql+php bilginiz varsa böyle online oyun projesi yapmak faydalı olabilir ilerisi için.Osmanlı savaşları
Şunuda hiç bir zaman unutmamak gerek ki.
Herkezin yaptığı şeyi yaparsanız kazanamazsınız.Kimsenin yapmadıgı orjinal şeyler yaparsanız ancak kazanabilirsiniz.
itiraf.com dan itiraf okumak varken gidipte başka siteden itiraf okumam.
itiraf.com un taklidi yüzlerce site açıldı ama onun kadar hiç biri başarılı olamadı ATV ana haberde çıkmadı.Adam orjinaldi ve çok şeyleri ancak böyle başardı.Atı aldı üsküdarı çoktan geçti ama hergün açılan itiraf siteleri hala oluyor.niye açılıyor ben hala anlamış degilim

orjinal olmadıktan sonra.