Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba
bu aralar işlerim yoğun olduğundan dolayı pek giremedim foruma zaten geçen gün açılmıyordu forum her neyse konumuza dönelim progeniushosting ( Mehmet ÇINAR ) 2.5 sene önce bana bu işi öğreten çok sevdiğim bir abimdir onunla ilgili olarak herhangi bir ortaklığım vs. söz konusu değildir. domaini benm adımadır doğru ama domain whois bilgilerine bakarak böyle bir sonuca varmanız gerçekten üzücü. eğer hakkımda olumsuz düşünenler var ise ayın 7 sine doğru bahçelievlerdeki ofisime bekliyorum yüz yüze görüşüp konuyu aydınlatmayı isterim. + Progeniushosting bir firmadır ve sitelerine bakarsanız vergi levhasını adreslerini sabit numaralarını görerebilirsiniz. konu hakkında gerek duyulmadıkça yorum yazmak istemiyorum. 2 senedir bu işle uğraşıyorum 2 sene içinde herhangi bir isim veya ad değiştirmedim bunu bilen bilir
herkeze iyi günler dilerim.
edit : Sinangünay ile daha önce herhangi bir alışverişim olmadı ve daha önce kendisinden bir hizmet almadım daha önce mehmet çınarın ( Progeniushosting ) aldığı bir linux vps i kullanmıştım 3-4 günlüğüne eğer 3-4 günlüğüne kullanmak sinangünay ile çalışmak ise yorum yapmıyorum.