Merhaba ,Güzel mesajınızdan dolayı size teşekkür ediyorm.
Öncelikle evet teknolojitelevizyonuna ilk mesajımı yazdım..belirtilen nedenden dolayı silinmiş ve neden özel mesaj ile gönderilmiş...Ama ben konuyu yazmadım diye hatırladım herhalde ki bir daha yazdım tabi sonrasında bana gönderilen pm i gördüm

ama yazmış bulunduk bir kere..onun aslı budur
Diğer konuya gelirsek,
Tabi ki ben şirketler kötülemiyorum.Dediklerinizde çok haklısnız.Biz Şirket değiliz.Ama firma olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyoruz.Arkamızda 200milyarda yok.Müşterimize ve bilumum her insana karşı saydı ile yaklaşıyoruz.Seviyemizi koruyoruz.Konuşmalarımıza dikkat ediyoruz..
En önemlisi biz bu işi alınteri ile yapıyoruz..Kimsenin ekmeğiyle oynamıyoruz.Kendi ekmeğimizlede oynatmayız.Ben bana yapılan suçlamaya karşı yapılabilecek en iyi şeyi yaptım,Bu bölüme bir konu açtım.Buda benim en doğal hakkım.
Mahkeme konusuna gelince
Hiç bir mahkemelik olayım olmadı ..Olayım bile olmadı daha doğrusu

ama sayın şirket sahibimiz bizi mahkemeye verecekse ki çoktan vermiş olduğunu söylemekte .. Hakkımızı aramaktan kaçınmayız..
Bu konunun kendilerine bir örnek teşkil etmesini ve forumlarda yazı yazan arkadaşları küçümsememesini umuyorum.
Teşekkürler..
Saygı ve Sevgi ile..
HostBank24 [ iRCD Hosting - Radyo Hosting - Linux ve Windows Reseller ] destek@hostbank24.net