İlk mesajımda ve ondan sonra yazdığım her mesajda amacımın firmayı kötülemek olmadığını altını çize çize söyledim..

Yaptığınız yanlışın Ne denli altından kalkılmaz olduğunu görmektesiniz..Bazı şeylerden kaçamassınız..Her zaman olduğu gibi Sorulan birşeye başka bir şeyle cevap veriyorsunuz..Elinizden geldiği kadar konuyu dağıtıyorsunuz..

Hiçbir zaman Açıklayıcı olmuyorsunuz..

Tekrar söylüyorum firmanıza bir hakaret veya kötü bir hareket söz konusu değildir..

com.tr yi alıp ben şirketim deyip bu kimliğin altına sığınarak bir yerlere gelemessiniz..

Ayrıca bunu bir süper ünvanmış gibi görüp şu cümleyi kurmuşsunuz ..

''Şirket olmayan adam dolandırıcıdır birini dolandırmıyor dolandırdıgı devlet ...''

Sizin bilinçsiz bir insan olduğunuzu tekrar tekrar söylüyorum..Yazdığınız cümlenin nereleri etkilediğini biliyormusunuz ? Kaç tane Hosting ŞİRKET i var türkiyede ? Sizi bu cümlenizden dolayı tekrar kınıyorum.Ben ve benim gibi işini şerefiyle yapan bir çok insana leke sürüyorsunuz ..aynen bir gif dosyaının tablo olduğunu ve onu sizden çaldığımızı iddaa ettiğiniz gibi..Ve bir çok site biliyorumki..o gif dosyasını kullanıyor..sizin olmadığı bir gerçek..ayrıca bugün hangi sıfatla çıkıp bir gif dosyasının kendinize ait olduğunu iddaa edebilirsiniz ?

aldınızmı tescilini ? (gif tescili varmı ?)

Çok yazık size..
Her mesajınızda,Her cümlenizde kendinizi dahada aşşağıya çekiyorsunuz..

Şirketsiniz..Ben değilim..Ve benim gibi çoğu insan şirket olmamasına rağmen bu işi emek sarfederek alnın akıyla yapıyor..en azından yapmaya çalışıyor..

Bu açıklamalarım her şeyi yeterli derecede açıklıyor..

''Şirket olmayan adam dolandırıcıdır birini dolandırmıyor dolandırdıgı devlet ..''

Bu cümlenizden dolayı sizi tekrar kınıyorum ve Bu ağır suçlamalara Bir son vermenizi ,insanların şeref,haysiyet,namus gibi değerleriyle oynamamanızı istiyorum..rica ediyorum..

Mahkeme için,
Adresim ve ismim sitemde mevcut.gerekli herşeyi sitemden alabilirsiniz..Eksik bir bilgi varsa bana ulaşın ben veririm..

Teşekkürler

Saygı ve Sevgi ile..

HostBank24 [ iRCD Hosting - Radyo Hosting - Linux ve Windows Reseller ]

destek@hostbank24.net