Bütün toplist, hitlist ve linklist sitesi sahibi arkadaşlar, her eklenen siteye onay vermeyiniz. Hepinize rica ediyorum internetin kos koca bir çöplüğe dönmesine sebep oluyorsunuz.

Önceden kullanıcı kazanmak için popup açardık sitemizden, şimdi linklist ve hitlistler ker.... dönmüş resmen. Seviye düştü siteler de. İçerikleri sıfır çoğunun. Hiç birşey olmayan sitelerini "Gülben Ergen Gizli Video" diye kaydediyor birine. Diğerinede "Gamze Özçelik Şok Videosu" diye ekliyorlar. Halbuki içeriklerinde hiç biri yok. Sonrada kendi sitelerinde Ahmet'ten gelen gelen kullanıcıyı Mehmet'e gönderiyorlar. Mehmet'te üstte çıkıyorlar. Ondan gelenleride Serdar'a gönderiyorlar arada hileli banner gösterimi yapıyorlar.

Yada sitesinin açılışında 5 tane popup koyuyorlar. Böyle sitelere onay vermeyin. Biraz seçici olun. Çöplüğe döndü internet. Siz onay vermezseniz bu adamlar bu sitelere kullanıcı sağlayamazlar ve açmazlar. Emek verip uğraşıp güzel siteler yapmak için çalışırlar. Hile yapıp kullanıcı kazanmak yerine emek verip sürekli kullanıcıyı düşünmek zorunda kalırlar.

Çok bariz, göstere göstere hile yapan siteler var. Atın bu siteleri, barındırmayın listenizde. Biri yapıyor, ondan gören diyorki: "adama bak hiç birşey yok sitesinde binlerce kullanıcı kazanıyor ben niye yapmiyim" diyor. Sonra içeriksiz çöplük siteler hergün türüyor. Hileye yönelen artıyor.

Internet gelecektir. Gelecekle oynamayalım. Kendi sonumuzu hazırlıyoruz. Herkezi duyarlılığa bekliyorum. Inanınki herşey çok daha güzel olacak.

Burdan herkeze rica ediyorum seçici olunuz ve listede üstte gözüken siteleri sık sık kontrol ediniz. İçeriğinde olmayan şeylerle üye olan siteleri almayınız.

Düşünce ve görüşlerimde hatalıysam herkezden özür diliyorum.