Web tabanlı sitelere sohbet odaları kurmak için ircd hizmeti almak problem artık.
önüne gelen işi az bilen hizmeti veriyor aklınca.Durum içler acısı..
Ben
Birbir | Web Hosting - PHP, ASP, ASP.NET, MYSQL, Kiralık Sunucular ten ircd hizmeti aldım. Ama adamlar güzel hizmet verdi.Sadece problem Fiyati biraz yüksek 40 $.Hizmet kaliteli ama her konuda ilgileniyorlar teknik destekleri çok iyi.
Bir arkadaşım vasıtasıyla onun tanıdıgı bir firma ile tanıştım.Bana dedigi çok kazıklanıyorsun.Neden dedim. Senin 40 $ 'a aldıgın hizmeti ben 20 milyona aylık veriyorum zaten dedi.Gel şöyle böyle derken arada arkadaş da oldugundan peki dedim.
Hizmeti ondan almıya başladım.Aylık ödeme yapmayım diye senelik 240 milyonunu peşin verdim. Sistemi bir iki saat gibi bir süre ile kurdu.
Buraya kadar herşey normaldi.Ama 2 günde bir baglantı kopuyor sohbet kapalı. Adamlar piyasada yok. Problem olunca MSN den blocklanıyoruz.Problem bitince Aslanlar gibi biz burdayız dercesine online oluyorlar.Problem çıkabilir.Ticaret yapıyorsa ilgili firma arkadaşlar şundan bundan ötürü problem oldu şu zaman süreci içerisinde düzelecektir gibi en azından zahmet et de email gönder.hiç bir iletişim yok.
Sohbet 4 gündür kapalı kaldı.Giren üyeler burası neden 2 gün açık 2 gün kapalı diye isyan ediyordu.4 gün kapalı olunca Sitelerinde yazan iletim kısmındaki sabit olan telefonu aradım.Dedim ben bu siteden arıyorum. Neden hizmet alamıyoruz. Dedi Arkadaş sen kimsin.? .Dedim ben bu sitenin yöneticisi ben bu hizmeti aldıgım arkadaşlardan biri ile görüşebilirmiyim?
Arkadaş onlar Cuma günü gelir dedi telefondaki kişi (salı günü aramıştım 4 gündür kapalıydı)
Dedim siz kimsiniz. Ben Cafede çalışıyorum.onlar haftada ugrarlar giderler dedi.
Bir sitenin iletişim telefonu olmayabilir.Bu kötü birşey degildir.Sabit numara vermek şirket görüntüsü çizmek hoş degil.
Cafenin telefonunu şirket teli diye sitede yazıyor.Anladıgım şu oldu bu hizmeti devam ettirmemin anlamı kalmadıgını anladım.
başka biryerden saglam hizmet alıyorum. Adamlar 2 gün kapalı kalırsa 1 yılda hizmet bizden dediler..
Yani siz siz olun önüze gelen biz irc veriyoruz satıyoruz gibilerine hemen peşin yıllk vs.. ödemeyin.. paranız uçabilir..