Varista adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden üyelik zorunluluğu var.Kızma ama böyle forumları hiç sevmem ve de üye olmam.Zorunlu üyelik çok saçma eğer site sevilirse üye zaten olunur.Forumu komple açmalısın bence tabi karar sizin.
İyi çalışmalar
aslında daha önce bu siteyi kayyoda yazilim forumu olarak kullanıyordum ve bu şekilde bir karar almıştım bu konuda haklısın açmayı düşünüyorum en kısa zamanda hallederim smfde bunu ayarlardan yapamıyorum ve şuan evde değilim bi ftp programı bulursam açarım

bide özenti felan değil sadece smfnin orjinal temasını sevmiyorum bana çok saçma geliyor bu hoşuma gidiyor zaten forumlar genelde vbulletin olduğu için kullanıcıların gözü buna alışmış durumda farklı sistemlerden kaçıyorlar buna çok şahit oldum özellikle smf için geçerli bu yani bu görüntü hoşuma gidiyor ve orj. duruyor...

webbaster banada öyle geliyor napıyım turkwm.org'u posta çeki yüzünden elimden kaçırdım isteksizce domain aradım yani turkwebmasterdestekforumu.org diye domain gelse aklıma inanın onu bile alabilirdim bunu buldum bunu aldım ama memnunum bana o kadarda itici gelmiyor