Seeyoucry adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herkez *htm yaparak sayfalarda görünmeye çalışıyor. sitelerinin hitlerini yükseltekmek için. Alakasız bir cümleye htm oluşturmak bilmiyorum ne kadar etik bir davranış.

googleye girdigim de birşey aradıgım da bir cümle yazarsam site ile aradıgım cümlenin alakası olmadıgı görmem fazla zaman almıyor.

bazı sitelerde tıkladıgımda bu sayfaya erişmek için tıklayınız butonu geliyor tıkladıgım da ise kendi anasayfasına baglanıyor.bakıyorum içeriginde aradıgım konu ile hiç konu bahsi olmayan site..

bunu herkez yapar oldu. yok şurda iyi çıkmak yok burda hit almak google bu tür siteleri çok çıkartıyor dogru.
Ama madem büyük hit düşüncesi var.. Neden peki büyük site kurmuyorlar. Alakalı htm oluşturmuyorlar..

ben bunu Anlamıyorum. konu dışında htm oluşturarak böyle sayfalar oluşturmak hit degilde tepki oluşturmuyormu.?

Ben ne hoşlanıyorum..Nede tavsip ediyorum.
bu konuda haklısın bende çok görüyorum alakasız sayfalardan indexlenen siteleri, spam, fake ne ararsan yapmışlar indexlenelim diye, doğru bir davranış değil ama etkili adam istediğini elde etmiş oluyor.

ayrıca başlıkla alakalı şunu diyim ne msn ne yahoo en iyisi google