evet bw yiyor onu inkar etmiyorum ayrıca dediğiniz gibi normal üye gibi konuları dolaşıyor falla anlamadım ben bu sunucu kapanma işini. ayrıca dün işyerimdeki sabit ip banlanmış gerekçe ise aynı ip nrsı devam ediyormuş. fakat bu olay saat 20:00 sıralarında olmuş ben sunucu resetlenmiş dendiğinde prgmı stopladım kapadım ve bilgisayarıda kapatıp açtım bu arada makinada deepriz var yani program komple silindi anlayacağınız sonra işterindeki sunucuyu kapadım açtım ve modemide aynı şekilde açıp kapadım yani tekrardan bağlantı kurması imkansız ve bu işleri yaptığımda saat 15:30 civarlarıydı.ama gel gelelim hosting şirketi aynı ip nrsı sunucuyu kastı diyor ve oluşturmuş olduğum sitemapı silmemi öneriyor sitemapı işlicek olan google. google benim ip nr üzerimden bağlantı kurmaz herhalde ayrıca sitemapta ip ile ilgili bişide yok ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım ortağı olduğum eski site yeni bir hosting şirketine geçtiğinde 12.300 sayafa 3 gün içerisinde indexlendi aklıma şu geliyor burda indexlenemediğime göre google botları sunucudan banlı olabilirmi? gerçi forumumda google botlarını görüyorum hangi konuda vs olduklarını