Casey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dengesizleri sen hack grubundan mı sayıyoyorsun ? heh gülerim buna onlardan olduğun kesin. olmaz cünkü spygrup ayyildiz bu sitelerin yurt dışında verdikleri zararin büyüklüğü ölçülemez sen bugune kadar hangi millet vekilinin istifasını protesto ettin danimarkada bayragın yerlerde süründü o gün kac tane web sitesini yıktın yaktın ? ne zaman papayla pkk terorizm örgütünün mailleşmesini dijital imzalı kanıt olarak gösterdin ?
gibi soruları kendine sor ondan sonra hack grubuyum de ki hack gurubu değil siber savunma orduları diyorlar onlara. iyi günler.
Arkadaşım sen kafayı yemişsin galiba. ben host firmasıyım. meydana çıkıp ben hackerım dermiyim hiç. sadece zamanında böyle bişey yapmıştık dedim. onlar hack gurubu olsun olmasın beni ilgilendirmez. ben kimseyi övmem yüceltmem sadece merakımdan bi soru sordum ve adam gibi bi cevap bekledim. Ben demişim ankara boğazı sen demişsin .......................... artık cümlelerimizde adam gibi okunmuyor galiba. ben bu işlerden pek anlamadığım için bişey sordum eğer sende anlıyorsan adam gibi cevap ver.