webminatör adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben sana özel tarife çıkarttım. Adam olana adam gibi tarife !!!
O zaman size vermeyi vaad ettiğim 1000 YTL haksız olur, aynı sistem için 1 YTL hak ediyorsunuz, hesap bilgilerinizi verirseniz havalenizi yapayım, birşeyde istemiyorum, belki insan olma kursu açılırsa oraya yatıracağınız paranın bir bölümünü karşılayıp sevaba girmiş olurum...

Birde soru sormak istiyorum o kadar bilgili olduğunuzu, her türlü scripti yapacağınızı iddia ediyorsunuz ama Pehepe üyelik sisteminin üzerine bir iki elenti yapıp scriptleri ben yaptım diyorsunuz, o kadar bilgiliyseniz eğer neden böyle birşey yapıyorsunuz ? Koca bir 0 dan ibaretsiniz, sizin gibi insanların webmasterim diye ayak altında dolaştığını görünce bir çok gerçek webmaster ben webmasterim demeye utanıyor, hiç bir halt yapamazsınız, kaybetmeye mahkumsunuz siz...

Artık sizi adam yerine koyup cevap bile vermeyeceğim, cevap verilmeyi bile hak etmiyorsunuz, başlıklarınızın altına yazdığım mesajlarla sizi rezil etmem çok zorunuza gitmiş anlaşılan, eğer adam gibi adam olsaydınız o durumlara düşmezdiniz ve şu anda burada ezikçe mesajlar atmazdınız, her neyse konu benim için kapanmıştır çünkü karşımda tartışabilecek bir adam göremiyorum, kolay gelsin herkese...