Uzun zamandır forumda olan arkadaslar daha önce benım bır casıno fırması ıle olan tartısmama sahıt olmustur.Sonuc haklılıgım ıle ödemememı yollamıslardı

Sabıt reklam anlasması yaptıgımız casıno 3 aylık reklam ödememi yapmıyordu gerekce ıse umduklarını bulamamıslar yeterınce kazanamamıslar,Her neyse bu benım sorunum degıldı ve buraya yazdıktan sonra Ödememı yaptılar neden mı cunku haklıydım ve webmaster dayanısmasından korktular.

Affılatem devam edıyordu ancak ödemem gelmedı,Yetkılıye sordugumda ıse sıtemde kopya ıcerık kullandıgımı soyledıler bundan dolayı affılatemı odemeyeceklermıs

Şimdi burdan soruyorum bu aciz sirkete

*Bana 3 aylık reklam verırken o zaman ıcerıgım kopya degılmıydı(siteyı hıc guncellemedım actıgım gıbı duruyoro zaman neden övgü vardı)

*Bırının sıkayet ettıgını soyluyorsunuz,siz kımsınız kı yargısız ınsaf yapıyorsunuz bana soylemeden fıkrımı almadan kazancıma el koyuyorsunuz hesabınız ödenmez dıyorsunuz,her sıkayete hesap mı kapatıyorsunuz yada ömür boyu affılate dıye bızlerı kandırıyorsunuz yoksa bu affılatelerımızı 3 ayda ıptal ıcın bır bahane mı

*Sıkayet edılen yerler dedıgınız bölüm oyun tarıflerıdır,acaba farklı olması gereklı dedıgınız ıcın craps futbol topuyla oynanan bır oyundur yazıp bellı baslı kurallarını baska turlu mu yazmam gerekıyor

*Spam içerik olursa affılatenız ıptal olur dedınız,öncelıkkle sıtemde 1 tane spam yok,olsa da sıze ne,sonucta casınoya uye olup programı ındırmek kısılerın ınsıyatıfınde istedıgın kadar spam yap sen,burda da affılate ıptal ıcın bur bahane yolu goruyorum,sonucta savunma sansımızda yok hakımde sızsınız savcı da sız degıl mı

*Reklam verırken ballandıra ballandıra övdüğünüz site simdi kopyamı oldu,nerde süper tasarım süper site dıyordunuz,yaptıgınız yanlısı herkese duyurdum dıye bunlar yapılıyor farkındayım ama 3-5 kurus ıcın yaptıklarınızı duyurmayacagımı sanıyorsanız yanılıyorsunuz

*Benden habersızce ve bır sıkayet geldı ondan hesabınız odenmeyecek dersenız,ben o hes apta degısıklık yapılmadıgınada ınanmam artık.bunu yapan hesaplarda da oynar,rakamlarda da oynar

Ne olursa olsun hakkımı yedırmem,susup oturmam,Burdan yine dıyorum 3-5 kurusa tenezul edecek,webmaster hakkı yıyecek kadar aciz bır fırmasınız,ki cogu ınsan webmasterlık yaparak gecımını saglıyor,webmasterların nasıl calıstıgını uykusuz geceler gecırdıgınız saatler boyu pc basında calıstıgını en ıyı ben bılırım.

Ödeme yapmamak için cesıtlı bahaneler ortaya atıyordunuz,Gecen atısmada da konusuyordunuz madem haklıydınız sonradan neden yolladınız reklam ucretını

Sızın dısınızda onlarca fırmayla calısyorum sizinki kadar eviren cevıren kıvıran bır fırma gormedım daha ılk tartısmamızda dedıgım gıbı DOLANDIRICISINIZ ıkıncı kez yaparak dusuncelerımde ne kadar haklı oldugum ortaya cıktı.

wagerjuntion.com a ait Kıngsolomons casıno--kspoker.com fırmalarını kınıyorum..Calıstıgınız fırmlara dıkkat edın