Bırak bu işleri , Bak ben hakaret ederek konuşmuyorum ama sen kendi kafanda hırsız-polis oynuyorsun..Ben işimi doğru dürüst yaptım , Zamanında 500 ytl'ye sattığımız sistem'i sana 100 ytl'ye verdik sırf kanka,arkadaş ayağına yatıp kıçımızı yaladığın için..Sarikanaryam.net domainini satabilmek için bana yalvarıyordun host aç abi sponsor ol abi diye..Hâla daha *********** diyorsun senden aldığım para ne ki ? Boş konuşuyorsun Senin gibi insancıklar ancak etrafındakileri karalar eder başka bir işe yaramazsın sen..Bence sen interneti bırak git kum'da oyna canım benden sana bi tavsiye..Ben senin sitelerinin tümünü zamanında açtım , Sunucu 3-4 gün kapalı kaldığında sövmeye başlamıştın ki ben sana millete verdiğim fiyattan vermedim tanıdıksın diye ama senin gibi Mal insanlara iyilik yaramaz..Bende inat olsun tüm siteleri açıcam ve kimseden para almıcam 50 kişiyede burada sponsor olucam..Ama senin sitelerinin birtanesi bile açılmıcak şimdi mahkemeye mi gidiyorsun , savcılığamı uza..Ama burada kuru gürültü yapma.