öncelikle hayırlı işler hocam. bende kendi tecrübelerime dayanaraktan bir kaç öneride bulunacağım.

şimdi sizin yapmış olduğunuz sistem işinizin devamı konusunda iyibir sistem (üye yapın hem siz kazanın hem biz kazanalım mantığı) beleşçi üyenin size bir faydası yok.
Türkiyede kredi kartı internet üzerinden kullanım yok gibi bişey (partnet ve arkadaşlık türü sirtelerde) çünkü internetten kredi kartı kullanımına bizim türk milletinin fazlası öcü gibi bakıyor (birçok insan ) ben şahsen kullanmıyorum kullanmamda. bankaya gidipde havale yapayım şu siteye üye olayım gibi bir zahmetli bir işlemde pek iç açıcı değil benim açımdan.(online havale haric)

Eğer yapabiliyorsanız ceptelefonu üzerinden üyelik sistemiz yapın derim. üye olmanız dahilinde bilmem şukadar knt düşülecektir gibisinden.(herkezin kredi kartı yok , herkezin banka hesabı ya da online havale yapma şansı yok. Ama herkesin enaz 1 tane telefonu var )

yada direk ücretli üyelik sistem yapınki (vatandaş siteye direk ücretli üye olarak girsin siteye) reklamı yayınlıyan arkadaş kendi çabalarıyla 3-5 tane üye çıkarta bilsin
piyasada bu sisteme benzer site çok ve de dolandırıcıda çok (sizinle alakası yok genel bir açıklama)
umarım sizin ve site sahibi arkadaşlar açısından yazdıklarımın bir faydası olur kolay gelsin.