Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
evet işte iş bilen yok bizim gençlerimiz bağırıyor. Devlet batıyor işsizlik çok. Emin olun adamlar reklam veriyorum ya eleman bulmak için adam cebinden para harcıyor.Böyle bir mantık hiç bir yerde yoktur.. Otomotiv bölümünden mezun olanların hepsi sadece mühendis olmak ister bir fabrikada çalışamaz mesela mantık anlayamadığım halen..
Birisi muhasebe bitirmiş.En kolay yada dışardan bitirmiş. Bir muhasebecinin yanında çalış desen çalışmaz.Yok ille holding felan olacak onu çağıracak gel sen yönet denecek. Yaw sende tecrübe yok sen okuldan çıkma ile bu işi yapamazsın dersen bana hakaret ediyorsun der..
AB olayıda AB gençliği evet sadece sürtüyor. AB'de 2 sene yaşadım.Sadece çalıştıkları yer alışveriş merkezleri , giyim mağzaları , restorantlar gibi hep hazır şeyler. Meslek yok denecek kadar az ama iyi biliyorum ki altında mercedes olupta halen kasacı olarak çalışan adamlar gördüm. Bizler dükkanı satıl almaya kalkarız..
AB onaylarım sadece o şartlarda herkesin yaşamasını isterim.Yaşayan bilir denir ya öyle birşey..
Ben Türkiyede kamyon lastiği seyir halinde iken çıkıp durakta bekleyenlere çarpıyor insan ölüyor.
Yukardan levha çıkıyor adamın kafasına düşüyor insan ölüyor.
Kuyu açılıyor yanına uyarı levhası yada kapanmıyor insan düşüyor ölüyor.
Bir sarhoş yüzünden kaldırımdaki yayalara çarpıyor insan ölüyor.
Kamyon freni patlıyor evleri delip geciyor.
Bir adam apartmana havayi fişek deposu kuruyor insanlar ölüyor.
Bunların hepsi tesadüf olamaz.Olmamalı..