Valla yurt dışından iş anlaşmaları yapmak üzereyim 2009 için, ama İzmir'de coder bulamadım Sanıyordum ki istihdam yaratınca insanlar atlayacak
Bu olayın ekonomik yanı, İstanbul dışındaki bölgelerde İzmir'de bile iş değil, işi bilen yok.

Bir holding patronu bir kere şöyle demişti: Elimizde yüzlerce üniv mezunu cv'si var, 5 tane usta kaynakçı aradık bulamadık. Tekrar ediyorum, iş değil "işi bilen" yok.

Gelelim insani yönüne, dayımla muğla'da arabada gidiyoruz, Marmarise varmadan uçurumun kenarında birisi bize işaret ediyor aşağıya doğru. Dayım durmadı, iyi de yaptı, çünkü soygunlar genelde böyle yapılıyor. Orada durmak dayımın işi değil, polisin ambulansın işi. Polise haber verdik o baksın.
(gerçi aynı noktada daha önce çok tuhaf şeyler görenler de olmuş beyaz takım elbiseli insanların halay çektiği falan gibi biz daha çok ürktük kimsenin olmadığı o yerde aşağıya doğru işaret eden adamdan )

Beni ülkede en çok üzen çok vergi kaçırılması ve hepsine en imanlı insanların bile kılıf bulaiblior olması ve o kılıfın genelde "herkes kaçırıyorken bir sen mi salaksın" olması.

Son olarak AB denmiş, kendinizi bir AB genci yerine koyun, Türkiye'yi AB'de ister miydiniz? Samimi olun lütfen.