Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Türkiye için ne yaptın diye siz forum üyelerine sormak istiyorum..
Bu günlerde hep bir ağızdan Türkiye kötü , Türkiye şöyle haklarımız yok, Türkiyede yaşanmaz , parası olan iyidir , hep haksızlıklar var gibi birçok şeyler duyuyoruz yada konularda görüyoruz..
Ama aslında bunların başlıca sebebleri biziz diye düşünüyorum.. Bana değmeyen yılan bin yaşasın mantığı var. Örnek yolda bir kaza gördüğümüzde bunu ambulansa polise bildirmiyoruz.Neden polis gelir şimdi beni tanık yazar.Böyle bir saçmalık yok. Bir kavga yada başka şey. Tinerci size saldırıyor.Bıçak çekiyor. Paranı alıyor sen polisi aramıyorsun neymiş daha fazla başıma bela olmasın.
Sana bela olmadı ama diger sokakta belki kardeşini bıçaklayacak.Bu zihniyet varmı. Okulda öğretmenin seni haksız yere dövüyor. Sen gidip milli eğitime bir telefon açmıyorsun neden daha fazla kızmasın ben kötü olurum. Sadece ben mantığı ile bu işlerin yürümeyeceğini artık beraberce bir anlayalım. Bu ülke hepimizin. Yani bana birşey olmasın başkası beni ilgilendirmez mantığı..
Yani artık haksızlıkları çekmeyelim.Buna sonuç getirelim. Bir devlet memuru oturup senin paran ile çay içerken seni sırada bekletiyor ve işini yapmıyorsa bunu yapmak zorunda olduğunu onlara gösterelim..Hakkımızı arayalım.Hakkımızı kimseye yedirmeyelim.İşi sadece lafta değil beraberce birlikte yapalım..
Örnek ben salakmıyım.Bu konuyu buraya açarak bir çok kişinin bu konuyu okuyarak bilinçlenmesi bana ne sağlayacak deyip , banane neden bu kadar yazayım kafa patlatayım elimi yorayım diye düşünemezmiydim. Hayır düşünemem bu ülke var olduğu sürece biz yeni nesile nasıl emanet edersek onlarda o şekil devam ettirir.
Baştaki soruma dönersek bu ülke için ne yaptın.