bLeedCry adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nerede kaldı İslamiyetin hoşgörüsü ? (: Konuda 3 - 4 kişi Hristiyanlığı tanımlamış , hiç İncil okuyanınız oldu mu ? Şirk koştuğunuzun farkında mısınız ? Bugün misyonerlik faaliyetlerini bizim inançlarımıza sahip kimseler yürütmüyor mu yurt dışında ? Adamlar zaten İslamiyeti karalamıyor kendi dinlerinin tanıtımını yapıyor , İslamiyet hoşgörü temeline dayanmıyor mu ? Yanlışım varsa düzeltin fakat biraz daha anlayışlı olmak lazım , Hak'kın emrettiklerini yok sayamaz , milyonlarca insanı inançlarından ötürü yadırgayamaz , küçültemezsiniz. Keyfimden yazmıyorum bu iletiyi , konuda gördüğüm üzere belirtmeden geçmek istemedim.

Filtreleyin , siteyi şikayet bile edebilirsiniz en tabii hakkınız fakat eleştirmeyin !
-Onlar İslamı eleştiriyor ama ;

Olabilir , siz hoşgörü dinine tabii insanlarsınız.
İslamiyet elbette hoşgörü dinidir yalınız günümüz gençliği küçük yaşlarda internet ortamında dolasıyor

benim yiyenim yaşı 4 ama takır takır internet kullanıyor

şimdi konumuz biz kendi dinimizi öğretmeden öğrenmelerine yardımcı olmadan kalkıp diğer dinlerin kitapları yazıları ile bu kişileri karşılaştırır isek hezeyana düşer yeni beyinler...

Avrupa toplumunun düştüğü konumu hepimiz görüyoruz

bizdemi böyle olalım yeni yetişen gençliğin islamiyet hakkında bilgisi ne kadar sizce ?

şahsi olarak incil dahil birçok kitap okudum ama önce kendi kitabım olan KUR-AN'ı KERİM i okudum önce arapca defalarcada çeşitli hocaların tevsirleri ile

Bu konu toleransa gelecek bir konu değil...

Dikkat edelim arkadaşlar

saygılarımla
safak.u
eğitmen (akademisyen)