Açtığım başlığa verilen bir Rep'i sizlerle paylaşmak istiyorum :
Alıntı
ötme boş boş! yazma o zaman r10'a. sanane herkes istediği dinin propagandasını yapar
Yazık ya, böyle insanların olduğunu bilmek gerçekten çok acı bir durum. Keşke bu arkadaş -rep'ini verip bu yazıları yazarken keşke biraz cesaret gösterip de nickini de yazsaymış.
Ayrıca tüm r10 yönetiminden rica ediyorum : Hakaret içerikli mesajlara müdahale ediyorsunuz da, küfür yada hakaret içerek, kışkırtıcı REP mesajlarına neden müdahale etmiyorsunuz acaba? Lütfen bu konuda duyarlı olun, çok rica ediyorum.
Bu rep yorumunu yazan arkadaşı size buradan şikayet ediyorum.
Bu arkadaş sanırım okumadan, başlığı görür görmez yazdı bunları. Bu ve bunun gibi arkadaşlara başlığımda da belirttim, herkesin dini kendine, zaten islamiyette de zorlama yoktur. Hani bırakın demokrasiyi vs..., zaten bizim kendi dinimiz bile zorlama yok demiş. Daha ötesi var mı? Bu başlığın amacı yukardaki yorumlardan da okuyacağıniz gibi Allah ve islam isimlerine özellikle islami kesimi hedef alarak, yapılmış misyoner reklamlar.
Bu reklamlar hıristiyan sitelerinde çıksın, buna kimsenin bir lafı yok. Ama kalkıp da türk ve müslümanları hedef alarak yapılacak reklamlara karşıyım. Ben filtreledim, benim gibi bu konuda hassas olan her arkadaşımız da saolsun filtrelemiş. Yani yazılan yazıyı okuyun, ondan sonra yazın lütfen. Kalkıp da böyle bir başlık açtım diye hakaret etmeniz, bunu yapan arkadaşın kendi cehaleti diyorum. r10 yönetimini de göreve çağırıyorum bu konuda