Aytuğ konuya sonradan yetiştim ama gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum olum senin bana 150 ytl borcun var reklamdan hala ödemiyosun çeşitli sebepler sallıyorsun gelmişin bide 10 kere atıldığın forumda gene reklam verecem diyorsun nasıl insansın nasıl bir vicdana sahipsin bilemiyorum kalkmışın bana msnde param gelmedi param yok diyor burda kalkmış rekllam vereceğim diyor.Zaten r10 da eski olan arkadaşlar bilirler bu veletin ne mal olduğunu. benim burdaki amacım yeni gelen arkadaşların zarar görmemesidir.Durdum durdum artık sabrımı taşırdın paranı yolladım diyo para yok gelmiyo msnde cvp vermiyo...Versede bişeyler sallıyo ilk başta dürüst olmayı öğren ilk başta şerefli olmayı öğren.Daha doğrusu İNSAN olmayı öğren .Hakkım haram olsun sana bütün bed duamı aldın ne diyim artık allah'a havale ediyorum.Bu veletle çalışılmaz ben bi hata yaptım siz yapmayın... Ve mod. arkadaşlardan bu üyenin tekrar banlanmasını talep ediyorum. başka webmaster arkadaşlarıda düşünerekten.

www.komiklik.net ile çalışılmaz bunu söylüyorum.AYTUĞ AKDOĞAN hak yiyen dolandırıcının tekidir.