Selamlar,

Forumda şu ana kadar ihs konusunda hiç eksi bir yorum görmedim.
Sanırım ilk benim olacak

Öncelikle olayı yaşadıklarımla anlatmak istiyorum;

ihs çok övüldüğünden dolayı birkaç domainimi buraya tasıdım. Şu anda yaklasık olarak: 7 tane domainim ihs de barınıyor 2 tanesi trasfer edilerek geldi ve trasfer gayet hızlı problemsizdi.

Teknik destek anlamında iyiler. Sorduğum her soruya anlık olarak cevaplar alabiliyorum. bu konuda gayet iyi ancak bir eksikleri var.
Kaydettiğim 5 domaini Garanti bankasından havale yöntemi ile aldım. Mesai saatleri içerisinde domain hemen onaylanıyor ve açılmış hale geliyor.

Ancak şöyle bir problemleri var; her yeni kaydedilen domain, otomatik olarak ihs nin ns adreslerine yönleniyor.

Kayıt işlemi tamamlandığında, ns adreslerini tekrar kendinizin ki olarak girmeniz gerekiyor. Bu nedenle bir de dns yönlenmesini bekliyorsunuz.

Bence bir register firmasının teknikdestek inin iyi güvenli olmasının yanısıra, önceden DNS tanımlama işlemine de izin vermelidir. (ör: alantron).

Özetle İHS den şöyle birşey de talep ediyorum ve birçok kişide benle aynı fikirdedir;

Yeni kaydedilen bir domain, önceden dns adresi tanımlanmalı, ödeme onaylandıktan sonra, otomatik olarak nameserver adresleri belirlediğimiz adres olmalı. Kendi dns adresleri değil!

Ticket ile durumu kendilerine izah ettim;
Şöyle bir yanıt aldım;

Alıntı
Merhaba,

Şuan için belirmiş olduğunuz şekilde bir hizmetimiz bulunmamaktadır.Name Server güncellenme işleminizi NS değişikliği bölümünden gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

İyi Çalışmalar
Alıntı
Merhaba,

Belirtiildiği gibi şuan için bu şekilde bir hizmetimiz bulunmamaktadır.Öneriniz ilgili birime iletilmiştir.

İyi Çalışmalar
Yorumlarınızı bekliyorum,
Teşekkürler.