helperman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar Arkadaşlar
Günümüzde malum gündemi oluşturan ve birinciliğini kimselere vermeyen EKONOMİK KRİZ hakkında bir şeyler karalama ve şahsi tasarruf yöntemlerimi sizlerle paylaşma ihtiyacı hissettim. Ve sizlerin beğenisine sunuyorum, umarım işinize yarayacaktır.
Krize Karşı Evde Nasıl Tasarruf Yapılır ?
1. Evlerimizde olmazsa olmaz hatta günümüzde bir beyaz eşya olarak anılan bilgisayarlarımız ile aslında elektrikten az da tasarruf yapmamız mümkün nasıl mı? Bilgisayarımızı olduğu odalarda aslında bir de extradan lamba kullanmamıza sizce gerek var mı? Tabiî ki yok şahsen 3 yıldır ben kullanmıyorum ve lamba açık olduğunda da kapalı olduğunda da bir fark göremedim.
2. Örneğin evimizde çay demlerken sobalı evlerde özellikle sobanın üzerinde duran kaplarda sıcak su bulundurarak ve bu çayı bu sular ile demleyerek tüp gazımızdan bir miktarda olsa ekonomi yapabiliriz.

Sevgiler Ali YILDIZ
Ben de ışığı söndürüyorum ama küçük kardeşim liseye yani okula gidiyor, rahatsız olmasın ışıktan diye.
Zaten ev sobalı olduğu için sobanın üstünde de çaydanlık sürekli buluyor + annem sobanın fırınında her türlü şeyi de yapıyor.
Hem de soba çayı daha bi güzel oluyor