bir siteme ait bir sayfaya bir program düşünüyorum. Yapılacaklar aşağıdadır.

1 adet metin kutusu olacak ve yanında buton. metin kutusuna www.domain.com şeklinde adresler girilecek ve butona tıklandığında başka bir sayfaya o domain eklenecek. Bu şekilde 100lerce domain ekleyeceğim ve diğer sayfada o domainler listelenecek.

Domainlerin listesinde eklediğim sayfanın linki olacak ve yanında pagerank değeri yazacak. Linkler prye göre listelenecek ve pr güncellemesi olduğu zaman pagerankları güncelle dediğimde belirttiğim adreslere girerek o adreslerin pr'lerini ölçecek.Örnek olarak.

1.add.php adresine girerek metin kutusuna www.domain.com/ahmet.php diyorum butona tıklayarak ekliyorum.
2.add.php adresinden metin kutusuna www.falanım.com/asd.php adresini ekliyorum.
3.Sistem eklediğim adreslerin pr değerine bakıyor ve liste.php gibi bir sayfada

Pr5 olan domainler
www.domain.com/ahmet.php
www.dneeme.com/asd.html
Pr4 olan domainler
www.falanım.com/asd.php

şeklinde bana liste sunuyor ve örneğin listede yazan www.domain.com/ahmet.php 'a tıkladığımda o sayfa açılıyor.

Pr güncellemeleri sonrası sayfaların prleri değişeceği için başka bir sayfada veya o sayfada bulunan pagerankları güncelle butonuna tıkladığımda veritabanındaki tüm adreslerin pr değerlerini ölçecek ve listeyi düzenleyecek.

Özet olarak program bunu yapacak. Buton metin kutusu vs. şart değil tabii ki. Program mantığı yukarıdaki gibidir,bunu karşılasa yeter. Belki bir kaç küçük değişiklik daha eklenebilir bunları gelen özel mesajları görüp gerekli arkadaşı seçtikten sonra belirteceğim. Gizlilik açısından kalan kısmı belirtmiyorum.

Lütfen aşağıdaki bilgileri eksiksiz pm atınız. (Ben işinizi uygun fiyata yaparım msni ekleyin vs. gibi pmler atmayın, Yollamanız gereken bilgiler aşağıdadır.)

İsim:
Referanslar:
Teslim edilecek süre:
Fiyat: (Lütfen isteğinize bağlı olarak şu şu fiyat arası şeklinde olur diye belirtiniz. Bazı şahıslar başladıkları işte zorlanıp ben böyle tahmin etmemiştim şu kadar daha isterim vs. gibi terbiyesizlikler yapıyor.)
Msn adresi:

Son olarak, nolur nolmaz diye yedekleme olması iyi olur. sistemde bir sorun olduğunda tekrar linkleri eklemekle uğraşmak istemiyorum.