Sana belki bu yorumum tuhaf gelebilir ama kanalların gelir ile hiçbir ilgisi olmadığını bi' çoğumuz biliyoruz sende öğrenmiş oldun.
Şimdi tuhaf gelebilecek yorumum ; Global krizden Google Inc'de etkilenmiş olup , yayıncılarına dağıttığı kar payını düşürme yoluna gitmiş olması ihtimali yüksek görünüyor , sadece ihtimal ama bi' iktisat mezunu olarak şu an için bundan başka bi' şey gelmiyor aklıma.. Genel anlamda bi' düşüş var mı , forumun nabzını yokla istersen ilkin sonra yorumlar ve fikirler netleşir..
Yok durum şöyle, siteyi diyelim gece yeni sisteme geçirdim ertesi gün bi baktım kazançlar yerlerde sürünüyor. Ondan önceki günlerde kanal gelirleri çok daha yüksekti. Bence bir şekilde google eski sayfalara mı, eski kanala mı artık neyse daha yüksek para veriyor. Yani şarap misali, yıllandıkça belkide değeri artıyor.
Eğer yavaş yavaş olan bir şey olsa bende sana hak verirdim.