Nasıl bir sistemdir çözebilmiş değilim.
Hit aynı herşey aynı dün 19ytl bugün 9 ytl. normal reklam olur tık saymaz eywallahta zaten ziyaretçiye binbir eziyet çektiriyoruz, sitenin kalitesini düşürüyoruz, ziyaretçi kaybediyoruz, popup eksik sayyor. Bunları tamamen geçtim bunlar Türk webmasterın her sistemde göze aldığı ve alıştığı muhtemel olaylardan biri haline geldi. Asıl sorun bu daimi değişen ve geçmişteki kazançlarına yansıyan ücretlerde neyin nesi.
Hergün popup ücretleri düşüyor ve düşen ücretler önceki günlerdeki kazanca yansıyor. Forumdaki topik açıldığında ödeme ücreti 1000 popup 2ytl imiş sonra 1ytl ye düştü şimdi 0.7. Ödeme zamanı çok merak ediyorum bu ücret 1000 popup 0.1e düşecekmi diye.
Böyle saçma işmi olur hergün kazançlar dalgalanıyor. Hesap yapılır bundan sonraki popup ücretleri şu denir, nedir bu absürt, geçmişteki kazançlara yansıma muhabbeti. yada nerede görülmüş (Eğer Gören varsa Ben görmedim cahilliğime verin).
Bulmuşlar alternatifi az webmasterı istedikleri gibi oynuyorlar.
Ödeme günü geldiğinde fiyatın 1000 popupı 0.1 e düşürülüp ödemelerin bu fiyattan yapılmayacağına kim garanti verebilir. Belirlenmiş ne bir alt nede üst kazanç limiti yok.
Bakıyosun Dün Genel Toplamda 200 ytl kazanmışsın bugünde kazandım diyerek bakıyosun 160 ytl kazanmışsın (pardon 40 ytl kaybetmişsin)
Şimdi diyeceksiniz beğenmiyosan kullanma kardeşim diye. Zaten kaldırdımda kaldırana kadar işin aslını öğrenmem 20 günümü aldı. bu reklamı kullanmama nedenimi öğrenmem 20 gün kaybettirdi. Topikteki Amacımda budur Kullanlmayı düşünecek olan webmasterlarda öğrenene kadar 15-20 gün kaybetmesinler.
//Edit: Konu Gittikçe Başka Yerlere Kayıyor Bahsi Geçen Problem Ressam'ın söylediğine göre "sistemin problemli olduğu Dönemde Bu Sorun icra etmiş ve Günlük Kazanç ortalaması geçmişteki kazançlara etki etmezmiş".// Alıntı yapamıyorum r10da yaşanan teknik sorun sonrası bu dialog silinmiş.