OrtamForum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sağol Yorumun İçin Sizin Gibi İnsanların sayesinde hırs yapıp Senin bi Halta yaramayan Forum'unuzu Geçeceğiz Sözde Delikanlısınız.Delikanlı..Anlamını Bilen yok çamur atan Delikanlıysa..Siz Delikanlısınız Aferim..
arkadasım her kimsin bilmiyorum ama ben baştan söylüyorum açık açık neden kızıyorsunki? Hiç yaramaz yazmıyorum suanki haliyle yaramaz diyorum ve arkasındayımda YARAMAZ. Piyasadaki forumlardan hiç farkı yok hatta bir sürüde eksigi var. Hea illa eleştiri istiyorsan konuna bi 10 tane yazayım.

1. Forumda aklının alamayacagı kadar kategori var gereksiz birşey, en azından zamanla kategori açmak daha mantıklı olacaktır.

2. Admin nicki her bölümde mod olmus ne gerek var cok fazla ciddiyetsiz duruyor.

3. Powered by SkyLine Forum SEO by SkyLine bunları kaldır oradan madem lisansın yok açık açıkda belli etme, sonra iki gun sonra kapattırırlar boşuna uğraşmış olursun.

4. Bu kadar geniş kategori agına en azından 10 tane insanla girmen lazım.

5. Kendine güzel bir tema bulursan daha iyi olur en azından default olmasın yeter.

6. Top 10 istatistik kısmını kaldır gereksiz bir eklenti.

7. Güzel bir logo olursa iyi olur.

8. Sitedeki bannerı sadece ustte yada altta kullansan yeter 2 kere kullanmak gereksiz olmus, sanki boşlukları doldurmak zorundaymıssın gibi.

9. Açılan konuların neredeyse hepsi rss, rss olabilir ama cok fazla bence.

10. Yeni Mesaj yok ve türk bayrağı cok alakasız durmus.

Yapılmıs güzel seylerde var ama ben gördügüm ilk 10 seyi yazdım madem azimlisin bunlar ilk göze çarpanlardı. Forum sitelerini kötüleyenlere karşı herzaman karşı dururum cunku 3-5 tane forumum var ve foruma inanıyorum. Bu yüzden beni yanlış anlamanı istemem. Madem bu yola başkoydun eğer bir ihtiyacın olursa bana pm atabilirsin yada profilimden msn adresimi alıp ekleyebilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum

Hayırlı olsun