ftp den public_html nin içindekileri al öncelikle,
daha sonra cpanel e girerek, oradan phpmyadmin e girerek, sol kısımdan forum un db sine tıklayarak üst kısımdan Dışarı Aktar ı seç. Daha sonra alt kısımdan Git e tıklayarak yedeği indir.
yeni host a geçincede, public_html nin içine vbulletin dosyalarını at eski hosttan aldığın şekilde. Daha sonra ister aynı isimde, ister farklı bir isimde database ve kullanıcı yarat, yetkileri ayarla. Ardından phpmyadmin e girerek yeni yarattığın database ye tıkla. Üst kısımdan içe aktar a tıklayarak. Aldığın yedeği seçerek sorunsuzca geri yükleyebilirsin yedeği. Database i farklı isimde yarattıysan includes/config.php deki database ismini ve diğer bilgileri güncellersen sorunsuzca site taşınmış olur.
Öncelikle ilgilendiğin için teşekkürler...
cpanelden daha önce yedek almıstım. sonra jettasarım tarafından dolandırıldım. hosting kapandı. daha sona isimtescilden hosting aldım. buasıda plesk kullanıyor. acaba yedekleri ataarken problem olurmu... 3000 kişilik bir forum. içinde emeklerimiz var ayarlarımız va

her bişi var yani....
plesk ten nasıl atarım. isim tescile e mail attım cevap bekliyorum... ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum. mail attım 2 gün oldu cevap bekliyorum... acaba isim tescil. gz formatındaki backupu atabilirmi... forumu tekrar acabilirmiyim....