Web siteniz yüzde 10 cpu aşımı yapmaktadır. Kullanım sözleşmemizi okuyabilirsiniz. Zaten web siteniz ilk olarak bugün aşım yapmıştır. Bana telefonla ulaştınız vede suspendinizi kaldırdım tekrar aşım olduğu zaman tekrar suspend edilebilir vede vps sunucuya geçmeniz alternatif olabilir demiştim. Fakat siz böyle saçmalık mı olur direk konu açacağım dediğiniz

Not: Burnu kanayan kişi ufacık sorunlarda buraya konu açıp 1 seneyi geçkin hakkımızda şikayet açılmayan firmamızın ismini kötülemektedir. Cpu aşımı hakkında bu kadar sinirli davranmanızı bilgisizliğinize vermekteyim. Zaten gereken yorumu r10 üyeleri yapacaktır

Bu sorunu tüm hosting firmalarında yaşarsınız bize özel bir sorun değildir.
Yeni başladınız siz bu işe henüz kaç yılınız doldu ki? - rep verseniz vermesenizde yakında hizmetinizden herkes şikayetçi olacak. 2500 tekili kaldırmayan makinelere atıp reseller için yıllık bizden 350 ytl (bir yıllık VPS parası nerdeyse ve Türkiye lokasyonlu) Bu tür basit birşey için %10 CPU kullanıyor diyorsdanız diyecek pek birşey kalmıyor. Artı -rep veren yalakalar sizde 2.500 tekil çekin o zaman göreceğiz sizleri....(ha birde konuyu açmam zoruna gidiyor olabilir. hatta sitelerim sizde. başta iyiydiniz oysa şimdi dökülüyorsunuz demem zorunuza gitti belli herneyse fazla uzatmayacağım bunu webmaster arkadaşlar zaten görecek. Ben ne host firmasıyım ne reseller satıyorum nede makine. Tek sorunum neden böyle birşeyle karşılaştığım?) Buna cevap verin lütfen...