TasarımTurkey.Com - Türkiyenin Profesyonel Tasarım Platformu
  • Tasarimturkey Grup İnternet Teknolojileri & Webtasarım
Açıklama:
Domain güzel değerlendirilebilicek bir isimdir ve bu ismi ilerletmeyi düşünüyoruz.Site sadece web tasarım yani grafik ile ilgili bir site değil diğer etkinliklerdede başarılı olma yolunda yani sitemizde sadece bu faaliyet yok diğer etkinliklerde olucaktır.Sitede şuan fazla bir etkinlik yoktur yeni açıldığından dolayı.Sitemizi güzel faaliyetli bir site olmasını istiyoruz ve bunu tek biz değil bizim destekçilerimizde istiyor.Güzel güncel duyulan harika kaliteli paylaşımlar ve grafiklerle herkezin karşısına çıkmak istiyoruz.

Düşüncemiz:
Güzel destekler vermek yani demek istiyorum ki ücretsizde çok kaliteli paylaşımlarla halkımızın önüne çıkmak.Photoshop eklentileri ile ilgili güzel paylaşmlar yapmak ve ismimizi duyurmak tek amaç değil halkımızada destek vermektir.Ücretli tasarımlar sunumuda yapmak güzel olarak kaliteli bir alış veriş sepeti gibi bir alan yapmak vs daha çok şeyler gelicek yani.

Projemezin Geçekleşmesi İçin İsteğimiz:

Kaliteli Web Grafik Tasarım & Grafik Tasarım
Ar-Ge Proje Gerçekleştirme
Kaliteli Tasarımlar Photoshop ve diğer Grafik Araçlarında Gerçekten Kendine Güvenebilen Ben Bu İşi Gerçekten Biliyorum ve Yapıyorum Diyen Kişi Lütfen Bizimle İrtibata Geçsin.

Projemizde bizimle olucakla bize sadece grafik değil manevi konudada güzel bize güvenini sağlayabilen bizimle iyi anlaşan oturaklı nerde nasıl konuşucağını bilen yaşının olgunluğunu biliyor olan birisi lazımdır.Güzel projeler yürütebilen ve gerçekleştirebilen eleman lazımdır.

1. Grafik ve Web Grafik Tasarım
  2. Proxy Giriş
  3. Pr Sorgulama
  4. Resim Galerisi

İletişim (Mail): iletisim@tasarimturkey.com

Lütfen İlgilenirseniz İrtibata Geçiniz.