TrusTy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu işlemi her firmadan yapabilirsin nesine teşekkür ediyorsunki zaten olması gereken o, hea ama bu isimtescil diyorsan ozaman tamam 10 dk. süper
dipnot: kullandıgım firmada domain reglemem 0-10 sn arası sürüyor benim hızıma baglı

Benimde panelimde bakım olmadığında hızıma göre 5-10 saniye sürüyor ama türk firmaları arasında ödeme yaptıktan sonra uzun süre bekleme veya domain çalınması gibi olaylar olmuyor değil .

DİPNOT : Memnuniyetimden ve olumsuz eleştirilerden dolayı bu teşekkürü ettim . Ama gel görki bir teşekkür bu kadar eleştiriliyor ne gerek vardı gibisinden illa bizdemi " allah belanı versin " , " bu nasıl hizmet " , " rezillik " gibi konular açalım sonra millet bilsin bilmesin yorum yazıyor . Şimdi isim tescil bilerek domainleri çaldırıyormu yada zevk olsun diye suspand mı atıyor ? Adamlar güvenlik için kimlik fotokopisi yada tc no istiyor o zamanda bu ne saçmalık diyorsunuz ... Olumsuz eleştirilere hemen destek geliyor ama nedense birilerini övünce yada memnuniyet belirtince ne gerek vardı oluyor ...

Alıntı
Merak ettiğim benim asıl konu isimtescil firmasını kötüledikleri zaman herkes alkış tutuyor biri övdüğü zaman herkes yuhluyor. Yaşanan problemle cevap yazan arkadaşların da çoğu bu firma ile hiç çalışmadıklarını belirttikleri halde yorumlar yapmışlar. neye göre bu yorumlar yapılıyor bir firmayı karalamak bukadar basitmi.