Olay seni rahatsız ettiğinden bilgilendirme gereği hissetmişsin , güzel bir düşünce. Fakat bu tavrın hoş değil , farklı yorumlara alışık değilsen başlık açmamalısın.
evet, zaten yazımda da belirttim bu gibi kişilerden dolayı bir daha başlık açmayacağımı. Ama bu konu benim için özel ve insanları bilgilendirmek gereken bir konu olduğu için açtım. Ben yazımda, özellikle de belirttim herkesin dini kendine diye, ama ben sadece elhamdülillah müslüman olarak rahatsız oldum ve olan arkadaşları da bilgilendirmek amaçlı açtım diye. crazyfrog, bu yazımı okumasına rağmen kimsenin dinine karışamazsın yazmış, bak bak, konuyu nerden nereye çekiyor sanki insanların dinine karışan var, özellikle de belirttim. Ama amacı üzüm yemek değil zaten, bağcıyı dövmek. Başlığımda tartışma olsun istemiyorum, kimse de gelip benim damarıma basmasın. Ben sadece benim gibi bu konuda hassas olan arkadaşlarımı uyarmak istedim. Yoksa herkesin kendi dini inancı kendine. Ama ben kendi sitelerimde başka dinlerin propagandasını yaptırmam. Benim gibi düşünenlere açtım bu başlığı, filtreleyen filtreler, benim görevim sadece bilgilendirmek. Bunu da dini bir borç olarak yaptım, başka bir amacım yok, olamaz da. Gerisi sizlere kalmış.