Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba arkadaşlar. Benim Sitem Turkishmirc.net fakat hep html. örneğin , gaysohbet/gaychat.htm?git=sohbet&nick= butür uzantılar oluşturmayı planlıyorum.Ne yapmam gerek ?
hayatımda hiç script kullanmadım ve nasıl kullanılır bilmiyorum bu tür orjinal bir site gibi bir site açmak için tek şansımın php scriptleriyle uğraşmak olduğu kanısına sonunda vardım.
daha en fazla hazır portal kullanabilen adam script yazmanın s sinden anlamaz tabiiki.ama istediğim şey madem hazır scriptler kullanılıyor , neden bir hazır script kullanarak siteyi oluşturmayım.?
hazır bir scripti kullanmak o kadar zormudur ? neler yapmam gerekir ? bildiğiniz herhangi bir hazır script kullanımını detaylı bir şekilde anlatacak döküman yokmudur? veyahut bana bu işi öğretecek gönüllü herhangi bir arkadaş yokmudur.
amacıma ulaşabileceğim her türlü yola açığım.anlaşılır biçimde olan tüm dökümanlarıda sıkılmadan okur ve öğrenirim.
script yazmak istemiyorum var olan bir scripti kullanmak istiyorum kendi siteme uygun hale getirmek istiyorum...
çok konuştum
şimdiden teşekkürler