Harddiskin Genel Özellikleri: (Hepsiburada'dan Alıntı)
Alıntı
Kolay depolama artırma
Saklamak, paylaşmak ve korumak için tasarlanmıştır
Anında ek kapasite elde etmek için bu sabit diski bilgisayarınıza takın. Şık ve dayanıklı disk, değerli verilerinizi saklayabileceğiniz ve güvene alabileceğiniz ekstra kapasite sağlar. Yüksek aktarım hızının ve tak ve çalıştır kolaylığının keyfini çıkarın.
Kullanıma hazır
# Kullanım kolaylığı için tak ve çalıştır özelliği
Süper hızlı dosya aktarımı
# Prolific çip ile yüksek hızlı USB 2.0 bağlantısı
Sağlam ve dayanıklı
# Yüksek kaliteli, kalın alüminyum muhafaza
Teknik Özellikler
Depolama Medyası
# Sabit Disk Kapasitesi: 500 GB
# HDD Tipi: 3,5" HDD
# Rotasyon hızı: 7200 rpm
# Aktarım hızı: 480 Mb/s
# Erişim süresi (tipik): 8,5 ms
# Önbellek: 8 MB
Bağlanabilirlik
# Arayüz: Yüksek Hızlı USB2.0
Aksesuarlar
# USB kablosu
# Kullanım Kılavuzu
# AC Adaptörü
System Gereksinimleri
# PC OS: Windows 2000, Windows XP
# USB: Boş USB bağlantı noktası
Ambalaj Verileri
# Miktar: 1
# EAN/UPC/GTIN: 87 12581 33491 8
# Yükseklik: 183 mm
# Genişlik: 136 mm
# Uzunluk: 183 mm
# Brüt ağırlık: 1,8 kg
# Dara ağırlığı: 0,8 kg
# Net ağırlık: 1 kg
Dış Karton
# Miktar: 4
# EAN/UPC/GTIN: 87 12581 33499 4
# Yükseklik: 286 mm
# Uzunluk: 392 mm
# Genişlik: 294 mm
# Brüt ağırlık: 8,2 kg
# Net ağırlık: 7,2 kg
# Dara ağırlığı: 1 kg
Ürün özellikleri
Plug and play (Tak ve Çalıştır)
Tak ve çalıştır özelliği, zaman alan kurulumlara gerek olmadan parçaların kolay şekilde kurulmasını sağlar.
Yüksek Hızlı USB 2.0
Sabit Disk üzerindeki USB 2.0 ve Prolific çip sayesinde son derece hızlı dosya aktarımı sağlanmaktadır.
Kalın alüminyum muhafaza
Yüksek kaliteli alüminyum muhafaza, sabit diski aşınmaya ve bozulmaya karşı koruyarak verilerinizi korur ve uzun bir kullanım ömrü sağlar. Muhafaza aynı zamanda sürücüde ses yalıtımı sağlayarak sessiz bir çalışmayı mümkün kılar.
# VISTA UYUMU VAR
Kullanıcı Notu : (Kendimden Alıntı)
Yaklaşık altı yedi ay kadar önce hepsiburada'dan satın almıştım.Ama şimdi autocad kursuna yazılacağım için satmak durumunda kalıyorum.Fiyat olarak
165 Ytl düşünüyorum.İçinde Photoshop,Flash,Php gibi görsel eğitim setleri bulunmakta.Ayrıca 80 Gblik de film arşivi bulunmaktadır.Almayı düşünen arkadaş isterse içindekileri boşaltmadan göndereceğim.İstemez ise temizleyip göndereceğim.Harddiskin 2 yıllık garantisi vardır.Bana Hepsiburada'dan geldiği şekilde yani garanti belgesi kutusu vs öylece göndereceğim.Kargo alıcıya aittir.Aksray'da(68) yaşayan arkadaşlara elden teslim yapılır.Ödeme İş Bankası.