ruuzgar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diye yazmışsınız.
Diyelimki kredi kartım çalındı ve birileri adwordsta kullandı.Sonuçta bir siteye reklam vermek için kullanılacak şikayetçi oldum bu ortaya çıkmıyormu.
Kredi kartı bilgileriniz çalındı ve adworsta kullanıldı diyelim bunun sonucunda sizde şikayette bulundunuz hangi sitenin reklamı yapıldı bu ortaya çıkmıyormu diyosunuz? Anladığım kadarıyla..

Evet çıkıyor. Fakat hemen değil malesef değil! Artık resmi bir süreç başladı ve yazışmalar sürecek tahmini sonuç almanız 1 - 2 seneyi bulacaktır.
Tabi bu sırada kart bilgileri çalan bulunmayacaktır. Nerede ve hangi site için kullanıldığını öğrensenizde adam kim bilir kimlerin kredi kartı bilgileriyle alış veriş yapıyo
olacaktır yada bu dolandırıcılıktan elde ettiği haram paraları yiyo olacaktır.

SerkanYilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugun forum paneline gelen mail.Adsense yüzünden beddua almaya başladım
Hemen kullanıcı ile irtibata geçip kredi kartını kapattırmasını söyleyin. Yeniden çıkartsın.

gdi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Online Kontr Ykleme Merkezi bunu savciliga sikayet etsek ???

Şikayet etmek iyi olur fakat yakalanması zor diye düşünüyorum çünkü bu tipler sabit bir yerden girmeyip değişik internet cafelerden giriyorlardır
ve ne alırlarsa çalıntı kredi kartı ile alıyorlar öyle düşünüyorum yani. Ayrıca ben şikayet etmiştim daha önceki yazımda söylemiştim şikayet ettiğimi
fakat her hangi bir cevap sonuç v.b bişey gelmedi.

Bizim yapabileceğimiz en iyi şey internet kullanıcılarını bilinçlendirmek. Bunun daha yararlı olacağını düşünüyorum.
İnternet kullanıcılarını nasıl bilgilendiriceğiz ? Sitelerimizin can alıcı noktalarını bilgilendirmeyi yayınlayarak. Bişey kaybettirmez aksine kazandırır.
Çok param olsa her yayınlayana para vereyim dicem ama o kadar zengin deilim
Yeterin artık ya. Konuylada doğru dürüs ilgilenin ne bu ya ahh ahhh...